Таско: Со вежбањето ја активирам мојата креативна страна и заборавам на стресот.

Таско: Со вежбањето ја активирам мојата креативна страна и заборавам на стресот.

Во неколку текстови следниов период, ќе ви ги пренесеме личните искуства на дел од луѓето кои се редовни посетители на нашиот центар. Со ова, преку нивните приказни сакаме да ве мотивираме, да ви пренесеме зошто е важно да се биде физички активен, но и да се негува...
Исхрана после вежбање: Што треба да јадете и кога?

Исхрана после вежбање: Што треба да јадете и кога?

Кога станува збор за фитнесот, започнувањето на вашите тренинзи е само дел од сложувалката. Исхраната е уште еден дел ако сакате да го извлечете максимумот, за да му дадете на вашето тело она што треба да се чувствувате моќни за време на тренингот и да ги искористите...