По повод ден на македонската револуционерна борба — државен празник кој се празнува на 23 октомври во Република Македонија. Празникот се празнува од 2007 година кога бил донесен и изгласан новиот закон за државни празници. Денот е неработен. Клубот продолжува со работа во вторник!

Слични објави

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.