Стани Член

Ценовник

За само:

2500ден

0.00

Ограниченост

Изберете го

вашиот план

 

Дневен Пакет
Неделен Пакет
Месечен Пакет
3 Месечен Пакет
6 Месечен Пакет
Годишен Пакет
Фитнес
300ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес
1500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес
2500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес
6000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес
11000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес
21000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до фитнес центарот
Фитнес + Спа
600ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Фитнес + Спа
3000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Фитнес + Спа
4500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Фитнес + Спа
11000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Фитнес + Спа
20000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Фитнес + Спа
37000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Фитнес и Спа центарот
Спа
500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот
Спа
2500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот
Спа
3500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот
Спа
8500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот
Спа
15500ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот
Спа
29000ден ЕДНОКРАТНО
 • Пристап до Спа центарот

Фамилијарни Пакети

3 МЕСЕЦИ
22000ден Фамилијарен Пакет
( 2 ВОЗРАСНИ И 2 ДЕЦА ПОД 12 ГОД. )
Годишен
74000ден Фамилијарен Пакет
( 2 ВОЗРАСНИ И 2 ДЕЦА ПОД 12 ГОД. )
6 Месеци
40000ден Фамилијарен Пакет
( 2 ВОЗРАСНИ И 2 ДЕЦА ПОД 12 ГОД. )

Масажа