3 месеци Фитнес за 6.000 денари

3 месеци Фитнес за 6.000 денари

Уплати, вежбај неограничено за 3 месеци фитнес по цена од 6.000 денари и заштеди 1.500 денари од месечната членарина. Остани активен и во форма за време на лето. Те чекаме во фитнес. Уплатата може да ја извршите преку апликацијата на полето...