Овие вежби можете да ги правите додека сте „заглавени“ дома

Карантинот е предизвик за супер-прилагодените домашни теретани, бидејќи спортските сали се, за жал сеуште затворени, но има неколку вежби што можете да ги направите додеканемате друг избор Грижете се за вашата линија за време на пандемијата!

ВИДЕО:

Слични објави

НАЈДОБАР ПОДАРОК

НАЈДОБАР ПОДАРОК

Подарок-картичките се елегантно решение кога треба да одберете подарок за сечиј вкус и комплетно задоволство....