Подарок-картичките се елегантно решение кога треба да одберете подарок за сечиј вкус и комплетно задоволство. Направете го дарувањето посебен момент за уживање во Фитнес, Спа или Масажа во Скај Велнес.

Посетете нѐ во нашиот центар или онлајн преку нашата веб страна и изберете го подарокот на услугата.

Слични објави